2024-01-09 1003 瀏覽
今次去嗰家餐廳,真系大滿足我嘅食慾啊👍!第一啖咬落去嗰陣,醬爆帶子鮑螺粒嘅Q彈爽口,簡直係好過癮!跟住食嗰個黃金沙律海鮮卷,啖啖鮮味,咬落去個脆卜卜嘅口感,配上海鮮嘅鮮甜,真係岩曬我口味。瑤柱鮑參翅肚羹滑溜溜嘅質感,佢嗰個湯底做得啱啱好,非常暖胃。炸到唔油膩嘅脆皮燒雞,喺香脆外皮下面,肉質鮮嫩多汁,真系讓我一啖接一啖!飯後甜品,打個壽包來,個蓮蓉夠滑,吃落幸福滿滿!海鮮伊麵個湯底非常地惹味,不過個面量可能有啲細咗點喇。清蒸石斑個魚雖然有少少過熟咗,但鮮甜嘅味道都系出到嚟嘅,打飯時享受晒。總括嚟講,食物新鮮、味道地道,跟埋服務貼心,真系啱晒同三五知己一齊歡聚嘅好地方!👏🥢🍚