2022-05-18 1394 瀏覽
 Burgerman好似曾經被評為十大漢堡,之前有見過youtuber推薦佢既burger,今次見黎開附近,就買個外賣翻去食。Burger即叫即製,大概有十款唔同既burger,當中仲有和牛burger、鵝肝burger揀🤩今次我就揀左個出面少見既藍 1⃣️丹麥藍芝士漢堡($80)手打安格斯牛肉配上藍芝士同埋炒過既紅洋蔥、蕃茄、生菜,成個配搭都好新鮮🤩藍芝士味道好突出,係我認知既臭臭地既味道,未必個個食得慣😂絕對係一種味覺既衝擊。但係我自己就好鍾意,好特別!同一般既芝士唔同,藍芝士好濃味,配埋牛肉漢堡同其他配料,成個搭配超正~另外包係烘得幾脆身既,面頭仲有啲黑白芝麻,食落更加香😋  2⃣️炸薯格(升級套餐+$20) 升級套餐可以有埋薯條/薯格再加上汽水。薯格係出乎我意料之外既好食!即使係外賣,都仲係好脆。另外薯格上面有啲鹽調味,就咁食都已經好正🤤  好
 1⃣️丹麥藍芝士漢堡($80)

2⃣️炸薯格(升級套餐+$20)