呢間餐廳真係好出色啊,食物同平時食開嗰啲真係天差地遠!首先,前菜嘅黄金魚皮食落竟然一啲都唔油,班脆度嘅感覺啱啱好,仲有嗰鹹蛋味,微微嗰種,唔會太勁,咬一啖已經覺得融入咗美妙嘅粵味世界。而家嗰法式酥皮,外酥内軟,加上魚子醬嘅鹹香,每一啖都夾雜住奶油同酥脆嘅完美對話。肉食方面嘅脆皮同海山骨就真係我嘅心頭好。脆皮嘅炮製過程雖然繁複,但成品絕對值回票價,皮爽肉嫩,簡直係美食嘅極致。至於海山骨,嗰腐乳味重得嚟又唔膩,肉質軟嫩鹹香,配紅酒真喺絕了!睇落最特別嘅莫過於嗰鮮花蟹炒水牛奶,料足味美,蟹肉鮮甜,同水牛奶嘅滑潤相得益彰,真係好正!結尾嘅石榴慕絲簡直係一個完美嘅收場,輕盈又帶有果香,連我呢個唔係咁鐘意甜品嘅人都一口接一口。啲菜份量都算足,個老闆又真心,感覺佢哋對食物嘅用心同熱情真係喺嗮成個餐廳散發出嚟。下次仲要帶埋我啲朋友嚟,佢哋一定會鐘意嘅!👍🌟💖