2019-08-21 157 瀏覽
未入門啲貓貓已經起門口歡迎我地不過衛生關係 要著鞋套同消毒手入座限時120分鐘 每人最低消費$100真係超級超級多貓貓🐱每隻貓貓都有名牌架 記得有綠豆 瓜子 芝麻 全部野食名😂啲貓都好得意 唔太驚人 係咁起身邊路過佢哋特別鍾意紙箱📦食物方面 都多款式揀因為係晚餐 所以有2人/4人餐叫當然有散叫要咗個4人餐 ($528)有4南瓜湯加4沙律4主菜同4飲品 加$要埋小食拼盤再單叫1個主菜1️⃣沙律主要生菜 車厘茄 菠蘿 另外落咗沙律醋汁南瓜湯較’傑’身2️⃣小食拼盤全部炸野勁香脆! 做前菜 刺激味覺同嗅覺 開胃😂3️⃣溫泉蛋煙肉野菌配黃金卡邦尼扁意粉溫泉蛋勁流心 卡邦尼醬汁濃味同creamy 食到少許奶定芝士味 扁意粉貨感彈牙 好食4️⃣三重芝士肉醬義大利麵超多肉醬起面 又勁重番茄味 酸酸甜甜 又唔會似食緊茄汁 義大利麵幼身 雖然都彈牙 不過扁意粉較好咬口5️⃣即磨芝士黑松露野箘大啡菇忌廉意大利飯依個係散叫超好食 濃濃嘅芝士味加少少黑椒味 配上珍珠米 好有咬口 又有啲野箘咬吓 唔會乾身6️⃣巴馬火腿拉絲水牛芝士pizza+ 挪威煙三文魚拉絲水牛芝士pizza唔太食到巴馬火腿味或煙三文魚味🙈可能因為太多太多芝士 俾芝
未入門啲貓貓已經起門口歡迎我地

佢哋特別鍾意紙箱📦
食物方面 都多款式揀
因為係晚餐 所以有2人/4人餐叫
當然有散叫
要咗個4人餐 ($528)
有4南瓜湯加4沙律

4️⃣三重芝士肉醬義大利麵
5️⃣即磨芝士黑松露野箘大啡菇忌廉意大利飯
依個係散叫
即磨芝士黑松露野箘大啡菇忌廉意大利飯

唔太食到巴馬火腿味或煙三文魚味🙈可能因為太多太多芝士 俾芝士味摭曬
不過煙三文魚足料 淋同滑身
Pizza底唔脆 不過好軟同較厚 似麵包
Size唔算大 所以冇咁膩之餘可以食多幾塊都唔怕 又唔算油
巴馬火腿拉絲水牛芝士pizza  +  挪威煙三文魚拉絲水牛芝士pizza

7️⃣抺茶拿鐵
食嘅時候唔記得撈一撈先 所以飲到好多抹茶粉😆但係好正 抹茶味好濃 同時有淡淡奶香
又唔太甜💚
抺茶拿鐵
其實叫set已經好夠食
亦好抵食 乜都有 份量大 水準又好😍
又可以邊食邊玩/欣賞貓貓
可能衞生係一個考慮
但係我覺得佢地已經做得好足
一定防止貓貓入廚房
啲貓亦唔會自己走上檯或者食你啲嘢 所以唔需要擔心!
啲貓都算乾淨 只有少許味道 甩毛亦唔算多
另外 見到啲職員好愛貓❤️每隻貓嘅名都記得仲好似有record 每隻嘅狀況 確保佢地健康
如果想吸引貓 可以向職員買貓糧觀罐頭 ($18)
啲貓超胃食 會’搶’😂
鍾意貓必去/gathering想有啲嘢玩吓 依個都係好不過嘅選擇👍🏻
沙律+南瓜湯
溫泉蛋煙肉野菌配黃金卡邦尼扁意粉