2024-04-29 103 瀏覽
呢間之前已經睇OP見好吸引去過沙田分店 ,呢架推出任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐,套餐無限量任食新推出4款口味烤魚,再加雞煲,牛尾煲,豬手煲任食,同埋打邊爐‼️‼️ 所以即刻再預約帶朋友黎食~隔離枱係熟客見一直食一邊讚啲質素參考左隔離枱 ,最終點左雞煲同埋醬香烤魚-雞煲份量兩個女仔食都覺得好多雞肉佔左9分一比例一大半醬汁唔會過咸,芫茜洋蔥勁甜同入曬味烤魚鐘意食食到辣建議直接點中辣辣椒係似潮洲辣椒個種 係帶香味 食過再想食!唔係純辣味得個嗆口食開瀘魚可以嘗試清江魚,魚肉好厚-呢到雪糕款式好多 難得仲有出面同類店搵唔到既海鹽味道。鹽味奶味比例好好無少左而且係我一直鐘意既牌子雪糕黎 同埋最鐘意既味道 !建議大家見到即刻拎杯食左先好快無曬因為。魚皮朋友比較鐘意食我平時唔食既 食左舊麻辣都有魚皮好脆最緊要唔會太大塊。呢到黎到加$58 有白酒紅酒甜酒揀!我自己加配左支 ,飲左一大半配火鍋烤魚好搭,甜酒酸酸甜甜仲可以解膩一定要加配!而且比起啤酒女士無咁易肥
呢間之前已經睇OP見好吸引
所以即刻再預約帶朋友黎食~
隔離枱係熟客見一直食一邊讚啲質素
參考左隔離枱 ,最終點左雞煲同埋醬香烤魚

雞煲份量兩個女仔食都覺得好多
雞肉佔左9分一比例一大半
醬汁唔會過咸,芫茜洋蔥勁甜同入曬味
烤魚鐘意食食到辣建議直接點中辣
辣椒係似潮洲辣椒個種 係帶香味
食過再想食!唔係純辣味得個嗆口
食開瀘魚可以嘗試清江魚,魚肉好厚

好快無曬因為。魚皮朋友比較鐘意食
我平時唔食既 食左舊麻辣都有魚皮好脆
最緊要唔會太大塊。

呢到黎到加$58 有白酒紅酒甜酒揀!
我自己加配左支 ,飲左一大半
火鍋烤魚好搭,甜酒酸酸甜甜仲可以解膩
一定要加配!而且比起啤酒女士無咁易肥
  • 羊腩煲