餐廳: 屋子咖啡
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2015-09-27 1886 瀏覽
是日約左朋友係大圍,諗住搵啖食, 呢間排名好前就諗住試下. 當日落好大雨,但我地仍然堅持一試。大圍站一出行10分鐘就到(唔係太熟路)。點零鐘去到,可能落大雨關係,唔洗等即入。環境 - 地方唔算大,(~25人),如果想坐低傾下計就麻麻啦,是關會聽到格離枱講咩。日式小屋加上木系主題,但可惜場內冇D特別既擺設,只有menu同少量掛畫,略有欠奉。打開menu, 其實選擇並唔係咁多,尢其午餐。order 左紫芋甘栗餅,香蕉朱古力窩夫,同杯特飲。上菜速度幾快,賣相係幾靚既,但份量就極細。對於女士都未必夠紫芋甘栗餅, 係脆同熱,味道方面冇紫芋味而且近乎冇咩。香蕉朱古力窩夫好一般,味道偏淡。(份量少,味道偏淡賣相靚 --> 可能適合女士多)食完冇耐我地都走啦, 唔知坐得耐會唔會趕人走總括黎講其實係名過其實, 價錢略貴而且份量少質素一般,應該唔會encore
打開menu, 其實選擇並唔係咁多,尢其午餐。
order 左紫芋甘栗餅,香蕉朱古力窩夫,同杯特飲。
上菜速度幾快,賣相係幾靚既,但份量就極細。對於女士都未必夠
(份量少,味道偏淡賣相靚 --> 可能適合女士多)
食完冇耐我地都走啦, 唔知坐得耐會唔會趕人走
紫芋甘栗餅
香蕉朱古力窩夫
題外話/補充資料: Menu 有呼籲唔好大聲講野騷亂其他人.
2015-09-26