2022-08-20 98 瀏覽
HeSheEat之前見到有人推介呢間餐廳🍴終於都放假同朋友去朝聖一下🤩入座後店員安排咗最靚嘅打卡位俾我哋坐真係好開心呢💯而且服務方面店員好體貼又有禮貌呢樣野真係要值得一讚👍今次用餐好開心而且真係名副其實嘅人氣西餐廳🌹菜式賣相好吸睛又好味😋外賣自取有88折優惠⭐️不能錯過🤩少女心爆發😍真係好靚好適合打卡📍燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律⭐️味道好驚艷豬肋骨好入味👍肉質好軟身,份量都幾多好抵食!而且同沙律一齊食可以減少油膩感!薯仔沙律入口順滑!黑松露雜菌春雞燴意大利飯⭐️黑松露味濃郁加埋芝士味道絕配😋燒春雞燒得岩岩好,皮香肉嫩肉汁豐富十分推介!炸珍寶蟹棒&芝士年糕配日式蛋黃醬⭐️芝士年糕炸得外脆內軟,口感煙煙韌韌不油膩!珍寶蟹棒口感實在,令人食不停口好滿足!Strawberry Milkshake🌟好濃郁既士多啤梨味道,賣相好吸引而且不會過甜好味!Lychee Soda🌟荔枝梳打味道好清爽消暑一流💫士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟⭐️食埋個甜品就真係好滿足🤩蛋香味濃郁梳乎厘好鬆軟,加埋焦糖脆脆一齊食口感更為豐富💯
外賣自取有88折優惠⭐️不能錯過🤩

少女心爆發😍真係好靚好適合打卡📍

燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律

燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律⭐️
黑松露雜菌春雞燴意大利飯

黑松露雜菌春雞燴意大利飯⭐️
炸珍寶蟹棒&芝士年糕配日式蛋黃醬

炸珍寶蟹棒&芝士年糕配日式蛋黃醬⭐️
芝士年糕炸得外脆內軟,口感煙煙韌韌不油膩!
珍寶蟹棒口感實在,令人食不停口好滿足!

Strawberry Milkshake🌟
好濃郁既士多啤梨味道,賣相好吸引而且不會過甜好味!

Lychee Soda🌟
荔枝梳打味道好清爽消暑一流💫