2017-11-21 687 瀏覽
睇過好多人黎食呢度既pancake! 上星期六終於有時間黎呢頭順便周圍影相個地方用google map有d confusing. 不過最後都搵到!假期頗多人,入去第一個感覺係:點解同我見到人地d相有d唔同既?貌似佢地係裝修左,環境好似高級左。店員話可以坐出面入面都得,見到出面個牆勁藍勁靚 即刻行過去睇下 原來出面係吸煙區,好想過去影相但唔好意思。最後坐左係室內。行到成身汗坐低好舒服。個menu選擇唔算多 因為係第一餐所以想食咸野,叫左all day cheese pancake brunch。 第一啖食左pancake先 係我中意既口感!! 鬆軟好香蛋味!本人鐘情厚身pancake❤️❤️❤️其他腸仔啊沙律果啲就普普通通,如果份量再多d就好嚕,唔夠飽之後就食甜pancake, 今次完全係為左earl grey pancake而來,本身就好中意earl grey, 又好中意pancake , 有呢個組合一見已經好心動。食落好香茶味一啲都唔漏,同咸pancake個口感都唔同,好中意好中意!食落有少少似香蕉蛋糕既口感。加埋vanilla雪糕食好快就KO左成份。飲品相對遜色,用黎影相好靚但味道就一般

飲品相對遜色,用黎影相好靚但味道就一般。

成餐飯都幾貴,如果坐得耐會抵d, 不過真係好鐘意佢地既pancake呀
All  day  brunch  pancake
Signature  earl  grey  pancake
All  day  brunch  pancake
  • Earl  grey  pancake