呢幾日不停落雨,連校運會都取消埋😮‍💨見阿仔咁失落,咁就搵間親子餐廳比佢放下電,又可以食餐飽!我地揀咗觀塘鴻圖道嘅「炑八」,平日人唔算多,我地為左玩得舒服啲,所以book咗4點!地方好大,啲玩具都好多種類,我地仲見到職員清潔緊啲玩具👍🏻食物方面都好多選擇,小朋友可以揀兒童餐,大人就燒下肉食,咁就滿足晒大人同小朋友喇❤️🍽️ 繽紛兔仔造型飯團有飯有肉有蛋有菜,仲有士多啤梨!賣相仲好吸引添!小朋友一定鍾意,而且營養均衡!🍽️ 春天協奏曲全日早餐我地搶住食個紫薯條😂好香紫薯味!仲有個炸魚柳,外脆內滑,大大塊又好食😋個芝士粟米火腿三文治都好特別,上面加左少少果醬,食落有甜有咸,配搭得好好!🍽️ 王者牛肋骨🌟🌟🌟(必選)好大份😍店員會幫手燒,燒到剛剛好,外層微焦,裡面充滿好香嘅肉汁!店員知道小朋友食,仲剪細粒啲,真係好細心❤️🍽️雪花厚切五肉又係勁大份,呢個加埋韓式醬同蒜頭,用生菜包住食,成個感覺係唔會油膩,口感仲好豐富,令人食完好想再食!☕️ 韻律朱古力狂想曲好靚吖😍塊曲奇都好好食😋🍹 花漾音符焦糖鮮奶特飲又係打卡必點!靚到唔捨得飲!😍我覺得唔算好甜,但有微微嘅蕉糖香👍🏻🍰 旋律甜品饗宴店員拎出嚟果陣,阿仔

🍽️ 繽紛兔仔造型飯團

🍽️ 春天協奏曲全日早餐

🍽️ 王者牛肋骨🌟🌟🌟(必選)

🍽️雪花厚切五肉

☕️ 韻律朱古力狂想曲
好靚吖😍塊曲奇都好好食😋

🍹 花漾音符焦糖鮮奶特飲

🍰 旋律甜品饗宴
店員拎出嚟果陣,阿仔好興奮,因為個底係個旋轉木馬,仲有音樂!上面嘅甜品都有5款,好精緻!

另外,仲有湯同前菜,韓燒旁邊嘅芝士粟米同泡菜蛋,好豐富,真係食到好滿足!

我最欣賞係店員服務態度好好,有傾有講,好有互動!燒王者牛肋骨同雪花厚切五肉都好專業!

呢度真係好啱落雨天同夏天嚟玩,大人食下燒肉傾下計,小朋友又可以喺安全嘅遊戲室放下電,一舉兩得!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2024-04-24