2019-01-27 288 瀏覽
由於我去了旅行關係,剛剛返香港,忘記了幫好朋友提早慶祝生日,朋友没有怪我,反而提議去尖沙咀小街小巷,具有西班牙西餐廳。心里十分感恩,朋友並没有怪我。它位於尖沙咀的棉登徑1號,在K 11商場對面。我們一進入了餐廳裡,就點了飲料,叫了一杯菠蘿汁。好啱本人的口味,酸酸甜甜,仲可以解油膩。首先來個頭盤叫baby gem salad almond,呢個沙律好新鮮其中有香口杏仁片,加埋新鮮的生菜,加埋沙律醬汁,真是令人回味呀!伊比利亞豬肩肉配燒茄子豬肩肉入口好多汁而且好淋,加上燒茄子一齊食好特別呀!西班牙乳豬.青蘋果乳猪肉好香而且好多汁添,配埋青甜青蘋果又爽又香,好夾呀!炸豬肉薯球😋😋😋雖然這炸薯球會好熱氣,但係見它的賣相十分吸引,薯仔球炸到金黄色,面頭加上番茄醬汁同沙律汁,令人回味無窮。焦糖大米布丁😎😎😎由於朋友生日的關係,叫了餐廳幫手寫上生日快樂,沒有想到餐廳裡熱情的侍應仲叫唱埋生日歌,真是令人難忘呀!流心蛋薯仔伊比利亞火腿見到流心蛋慢慢地流出來,好治癒呀!叫呢碟流心蛋真是要趁熱食喔,伊比利亞火腿好有咸香味,估唔到加埋薯仔一齊食會咁夾嘅!菠蘿汁同埋紅梅汁餐廳内的環境,富有西班牙特色,里面的廚師
它位於尖沙咀的棉登徑1號,在K 11商場對面。
pineapple juice

baby gem salad almond

伊比利亞豬肩肉燒茄子

伊比利亞豬肩肉配燒茄子
豬肩肉入口好多汁而且好淋,加上燒茄子一齊食好特別呀!
西班牙乳豬。青蘋果

西班牙乳豬.青蘋果

乳猪肉好香而且好多汁添,配埋青甜青蘋果又爽又香,好夾呀!
炸豬肉薯球

炸豬肉薯球😋😋😋

焦糖大米布丁😎😎😎
流心疍薯仔伊比利亞火腿

流心蛋薯仔伊比利亞火腿
pineapple and cranberry juice

菠蘿汁同埋紅梅汁

餐廳内的環境,富有西班牙特色,里面的廚師仲好靚仔添!

餐廳的門口位。
餐廳環境坐得舒服,服務熊度仲好好添,朋友生日還好細心地安排唱生日歌,令人十分驚喜,令朋友心情十分開心。

呢度仲好啱情人拍拖的好地方或者好朋友傾計的心地方,而且仲有酒飲配埋西班牙小食,真是放輕鬆的好地方。
2019-01-15
生日