今次嚟到呢間餐廳,真係一啖啖驚喜!首先,黑糖餐包暖笠笠嘅,趁熱奶黃味十足,啖啖都係幸福感!而啲番茄忌廉餐湯,質感順滑,夠哂creamfeel,每一啖都覺得好呵護自己嘅胃呀!同場加映嘅沙律鮮爽得嚟,啲leaf哋翠綠又爽口,個扮真係好生冧!講起主角,今日個藍芝士漢堡包真係贏晒,啲肉嘟嘟咬落汁啤啤,藍芝士香濃得黎又唔會過雲,真係咁好味到我少少都唔想夾講嘢!再講講雞肉忌廉意粉,雖然有少少辣得住但啖啖肉嘅意粉,夠晒香滑嗲啊!啲黑椒加咗點點kick,係個人而言,掂晒啦,但畀小朋友食就有啲challenging。至於芝士薯條,啲芝士拉絲好過癮喎,每条薯條都多層次嘅鬆脆。炸蘑菇重是驚喜,大粒鮮嫩,外皮炸到金黃香脆,實在太滿足!凍檸茶真係面面俱到,又大杯比你飲到開心。總括來講,呢個午餐令人滿意得嚟好有飽足感👍🏻!