2018-05-02 242 瀏覽
今日一行六人黎個中學同學聚會,出黎做野後就好珍惜仲有keep contact既中學好朋友😌今次佢地帶我去食係H8 的西班牙菜餐廳Espuma😋訂了8:00,餐廳當時已很多人,所以一定要book位呢😏白酒忌廉藍青口配蒜蓉多士藍青口好肥甜甜的😋而且數量都幾多下每人都食到3隻,配上香滑的白酒忌廉 好match👍🏼佢個蒜蓉多士好加分又香又脆👍🏼鵝肝黑松露醬意大利麵呢個好驚喜鵝肝入口即溶😋黑松露味很香令意粉生色不少👍🏼一碟六個食絕對唔夠食....大家表示下次會Encore😎黑松露醬芝士薯條呢個係佢地推介的薯條炸得很香脆配上淡淡的黑松露醬的確不錯呢❤但薯條上的芝士略厭不夠😅對於薯仔+芝士控,呢個ok既西班牙黑毛豬薄餅一上枱已分好六份,用料很足😋餅皮薄脆香口加上火腿鹹鹹地,好味呢👍🏼食完覺得仲係唔太夠飽所以叫多個豬手,豬手有驚喜口感剛好不會太硬又不會肥😋但豬皮有啲啲硬,要啲牙力去咬但係好味既😉👍🏼

豬手
豬手