2016-10-18 241 瀏覽
之前經過都見到呢間鋪仔有好多人,上網搵發現完來係食台灣野既,今日心血來潮好想食台灣面,所以夜晚就黎左呢間鋪食😆一去到已經坐滿人,好彩岩岩好仲有兩個位。我叫左個紅燒牛肉湯面😋😋 $50初初見佢碗麵好似唔多,可能因為飲埋d湯嘅關係,食完覺得好飽😂味道方面,個牛肉湯飲落都幾清但係又唔會太淡,唔似平時出面食個d面嘅湯咁加左好多味精咁。我冇叫野飲,食完都唔會好口渴。另外,面既口感都好好,好煙韌👍🏻但係個牛肉有d韌。朋友叫左個滷肉鹽酥雞飯 $39個飯都幾大份,仲有d菜、粟米、滷蛋做配菜。鹽酥雞個味道唔錯,而且好薄粉,食落啖啖肉,但舊肉真係好「鞋」呢🤔🤔整體黎講,食身既質素都好好,而且價錢合理份量又足,係坐個位置有d逼姐,大家經過可以去試下👍🏻

一去到已經坐滿人,好彩岩岩好仲有兩個位。

我叫左個紅燒牛肉湯面😋😋 $50
紅燒牛肉湯面