必試台灣直送麻辣鴨血!和牛炸醬拌麵 $78居然宜家拌麵麵開始用和牛真係勁🤣 食落的確重啲牛肉味~ 麵底揀左刀削麵 食落彈啲同埋掛汁啲👍🏻 配合埋其他材料好豐富~ 紅燒三寶牛肉麵 $82所有牛肉都剛剛好 滷得非常入味 又唔會過濃! 肉質又唔會太老 全部都好易咬 十分好!👍🏻 湯底都好出色🤪 好香濃嘅紅燒湯底味 微微辣 的確有像台灣!麵底係細圓麵 偏軟身~麻辣鴨血 $68好耐好耐冇食過好味嘅鴨血 三哥都比不上🥺 呢個真台灣直送! 食落唔會好散 有小小彈性~同韌性! 唔會腥 配合麻辣真係好正!底仲有啲娃娃菜 同埋 玉子豆腐 全部都好吸味~ 不過個湯有小小小小咸 偏濃味蘋果梳打 $18正常發揮Overall 價錢偏進擊 但一分錢一分貨 的確係有台灣的感覺~!味道都唔錯 有一定質素👍🏻
必試台灣直送麻辣鴨血!

和牛炸醬拌麵 $78

紅燒三寶牛肉麵 $82