一知道老媽拌麵會黎香港開實體店,阿Boo就已經急不及待要捉Momo一齊食😂1點尾去到都仲打緊兩個蛇餅🐍,裝修比較普通,我地都等左半個鐘先有得位🙈坐低先知Menu上有紅點既先供應,少左一半選擇😕食物方面,阿Boo叫左蔥油嫩雞拌麵($62),想轉刀削麵但呢款店員話只可以跟幼麵😢Momo揀左川味紅燒牛肉麵(刀削麵)($72)🍜蔥油嫩雞拌麵既雞🐔真係幾嫩😚,麵既硬度幾好有咬口,但個拌汁偏咸同埋份量唔多💁🏻‍♀️川味紅燒牛肉麵🐄🍜既牛肉有根位同埋唔韌👍🏻小辣但個湯底可以再濃多少少😀飲品方面分別叫左冬瓜檸檬🍋($24)同埋阿里山高山冷泡茶($22)🍵,冬瓜檸檬好開胃😋冷泡茶夠甘,茶葉分量好足料😆整體上,食物普通,但飲品好值得一試🤓

坐低先知Menu上有紅點既先供應,少左一半選擇😕

川味紅燒牛肉麵
蔥油嫩雞拌麵