餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-11-03 377 瀏覽
今次去呢間係一間裝修充滿少女氣息嘅台灣cafe 由台灣開到黎香港 主要食台式食物我已經去食過好多次🤣 食物質素每次都唔會令我失望🥰小食、意粉、甜品、飲品都正!今次介紹住呢幾款先啦~-▪️👑明太子義大利麵 𝙼𝚎𝚗𝚝𝚊𝚒𝚔𝚘 𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎 (必點)粉紅色嘅明太子意粉❣️ 上面有d紫菜 同埋有好多醬汁同明太子 個sauce好濃好creamy~ 全部意粉都可以掛到d醬汁 而且仲會食到一粒粒明太子~🥳我超鍾意食明太子🤣 呢款意粉啱曬我🙌🏻 ▪️青醬奶油雞腿義大利麵 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙿𝚎𝚜𝚝𝚘 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎我自己都幾鍾意青醬配意粉👍🏻 好香羅勒味而且有幾嚿超級嫩滑嘅雞腿肉!😋 又係夠曬sauce 滿足~🥰▪️水牛城辣雞翅佐藍紋芝士醬 𝙱𝚞𝚏𝚏𝚊𝚕𝚘 𝚆𝚒𝚗𝚐𝚜 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙱𝚕𝚞𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙳𝚒𝚙個水牛城汁好濃有少少微辣 鹹鹹酸酸 好惹味😋 我本身食得比較重口味 如果再點埋個好香嘅Blue Cheese Sauce食 更正!-總括而言:cp值都ok 因為d食物真係好味嘅👍🏻 但係就規定每人一定要飲一杯飲品 飲品都ok嘅~我唔記得咗影🙊
我超鍾意食明太子🤣 呢款意粉啱曬我🙌🏻
明太子義大利麵

我自己都幾鍾意青醬配意粉👍🏻 好香羅勒味
青醬奶油雞腿義大利麵

水牛城雞翼

總括而言:cp值都ok 因為d食物真係好味嘅👍🏻 但係就規定每人一定要飲一杯飲品 飲品都ok嘅~我唔記得咗影🙊佢嘅珍珠奶茶waffle都好特別好味㗎!我會繼續間唔中翻去食😚
明太子義大利麵
青醬奶油雞腿義大利麵