2023-07-14 89 瀏覽
同喺中環返工嘅朋友一齊放工去食!呢度冇+1 ,坐得又舒服,而且有全日套餐,就覺得晚市來說性價比算高👍全日套餐 A-Day set $148包括小食一款+主食一款+飲品一款蟹黃油拌麵 +$10呢款係主打!有成碗蟹黃油蟹肉俾你拌麵,如果未試過,第一次建議去試吓!鮑魚花膠濃湯雞灌麵 +$10呢個真係真材實料!有2隻鮑魚,同埋三件花膠👍小食方面,我地簡左涼拌鯛魚皮同埋煙燻無骨鳳爪,呢兩款都比較特別,涼拌鯛魚皮係小辣,肉質感覺煙靭啲,煙燻無骨鳳爪調味好,同埋真係好方便食!但係我自己最鍾意係特飲!只係加hkd18,我就推薦🧡雜莓雪絨愛玉茉莉綠茶,雜莓雪絨有啲似粉紅色嘅奶蓋,但其實都會有雪糕嘅感覺,加上有草莓味脆脆,令到口感更加豐富!而且個綠茶仲有愛玉啫喱,昇華左成個飲品嘅層次。整體來講,成個體驗都覺得好好!只係我本身自己真係好鍾意特飲,所以推薦特飲多啲!

全日套餐 A-Day set $148
包括小食一款+主食一款+飲品一款