2022-04-08 1087 瀏覽
🍴美食資訊🍴燒肉醬燒肋骨($168)哩間嘅燒肉醬搽得幾足,食落啲豬肋骨都夠味,而且肉質都算軟,唔錯👍然而佢啲薯條我更加鍾意🍟係果種普通得黎你就係覺得佢好好味,搞到我係咁食🤤係撒左鹽粒嘅粗薯條!四重芝士波菜puff pizza($98)係超級超級超級好食嘅酥皮pizza🍕講真,哩次係我同腩王子第一次食酥皮底嘅pizza🙈一口咬落酥皮酥脆,連埋滿滿嘅餡料,芝士拉埋絲,係幸福嘅味道啊🤤🤤由於我地見叫左嘅豬肋骨已經係肉,於是pizza就不如叫個素嘅黎試下。向來幾乎唔食素嘅我地,都一致對呢個pizza比好高嘅分數🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♂️二重邪惡sweet crepe($78)哩間餐廳最出名就係食可麗餅,有分甜同鹹嘅兩種。個晚我地叫左個甜嘅可麗餅作為甜品😎如同佢個名一樣,哩個可麗餅係極邪惡😈可麗餅裡面搽滿Nutella醬,上面係一粒粒燒過嘅棉花糖,再淋少少朱古力醬🍫 係致肥嘅組合,但係又好味到你唔想停🥺 Nutella嘅榛子味好出,食果陣沾少少消化餅餅碎,令到口感更加豐富😋熱情果梳打($38)杯梳打反而略為失望,好明顯係啲水果味糖漿沖出黎🥲本來以為有啲熱情果籽咬下,睇黎係我一廂情願☺️🤗——————————
🍴美食資訊🍴

燒肉醬燒肋骨($168)

四重芝士波菜puff pizza($98)

二重邪惡sweet crepe($78)

熱情果梳打($38)

————————————————————
👑評分
味道:4/5
環境:3.5/5
價錢:3/5
份量:4/5
服務:4/5
會否推薦:會

加拿大過江龍餐廳,賣點除左有可麗餅,仲有佢地嘅酥皮pizza同雪糕!基本上叫嘅野食都好好味,腩王子大叫會再encore🤴🏽地方都寬躺,坐得幾舒服。

———————————————————