放工去德福廣場睇下有咩食,見到有間柑橘主題嘅韓式Cafe勁得意🍊有主食,有甜品又有精緻飲品,決定去試下。韓國蜆肉紫蘇飯 $118————————————粒粒蜆肉同飯嘅比例係一比一,好抵食。少少辣味,成個配搭係超好送飯,一啖蜆肉一啖飯,不經不覺食晒成大碟紫蘇飯。炭燒雞肉飯卷 $78————————————經典嘅韓國飯卷,令我置身野餐嘅感覺,青瓜、蛋、蘿蔔、芝麻,加上炭燒雞肉,既清新又豐富不單調。至臻蜂巢無花果窩夫 $188————————————啲Cream超軟綿綿,配上富蛋香味鬆軟嘅窩夫🧇真係好正呀,再加上草莓同無花果,更加豐富。最鍾意係個蜂巢,好細啖食都已經勁多蜂蜜爆出嚟,正。濟州柑橘乳酪 $68————————————超可愛,成大個柑橘🍊,飲落去好多果肉,原來柑橘同乳酪咁夾。漂浮棉花糖朱古力咖啡 $52————————————棉花糖真係一直漂浮直到飲完杯Mocha,好治癒嘅感覺☁️暖暖的一杯。

韓國蜆肉紫蘇飯 $118
韓國蜆肉紫蘇飯

炭燒雞肉飯卷 $78
炭燒雞肉飯卷

至臻蜂巢無花果窩夫 $188
至臻蜂巢無花果窩夫

濟州柑橘乳酪 $68
濟州柑橘乳酪

超可愛,成大個柑橘🍊,飲落去好多果肉,原來柑橘同乳酪咁夾。

漂浮棉花糖朱古力咖啡 $52
漂浮棉花糖朱古力咖啡