2023-09-07 72 瀏覽
平時講到買月餅,通常淨係唸到傳統嘅中式月餅店。今次《La Famille》就破舊立新,以「玉兔望月」為主題推出月餅禮盒。面頭係半圓形立體圖案,可以望到入邊嘅立體嘅玉免賞月嘅情景。月餅禮盒有單件裝、雜錦四件裝及雜錦六件裝,有兩款口味「金沙奶黃」和「日本柚子」可以選擇。首先講吓金沙奶黃,入面有加入流沙咸蛋黃,鹹香又幼滑。而日本柚子味道就用上日本柚子皮製成的果醬融入月餅之中,食落會淡淡清香又唔膩。除咗月餅之外,佢哋最出名嘅一定係戚風蛋糕。近期仲推出咗「玫瑰荔枝」、「日本赤肉蜜瓜」和「泰式奶茶」。我自己就最鍾意玫瑰荔枝,蛋糕鬆軟而荔枝香甜又有玫瑰花嘅花香。另外我仲買咗三款signature嘅口味,香芒熱情果、日本白桃和日本日向夏蜜柑,同朋友一齊share同埋慶祝生日就最開心啦。想買月餅嘅朋友,而家都可以享受到做早鳥嘅優惠。Klook及門市都有早鳥優惠:單件裝 ;雜錦四件裝 ; 雜錦六件裝

想買月餅嘅朋友,而家都可以享受到做早鳥嘅優惠。

Klook及門市都有早鳥優惠:
單件裝 [早鳥價 $89 / 售價 $109];