餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2018-10-18 192 瀏覽
元朗人留意啦!教育路有間食日本嘢嘅叫魚一,食物價錢唔貴之餘,整體質素都唔錯,真係幾平靚正㗎😆.首先必叫嘅係蔥吞拿魚腩薄脆($68)!!!下面嘅薄脆類似米通咁,薄脆上有好足料嘅蔥吞拿魚腩蓉,夾埋食係好match好正!好想encore呢個小食!!!.然後鰻魚飯($68)真係抵食之選!鰻魚雖然未至於係超級厚身,但都絕對唔會係好薄嗰種,食落都幾有肉嘅🤣鰻魚肉嫩滑,重點係冇細刺😝68蚊一份真係完全收貨😛隔離枱見到我地盒鰻魚飯之後,都加單要份鰻魚飯拎走😂.我見隔離枱一次過叫好多款壽司,所以🍣係成大盤咁上😂火炙壽司好食😋呢到有我好鐘意嘅火炙左口魚邊壽司😝油脂豐富,好正㗎呢😋8蚊一件抵食呀!活赤貝壽司係店員推薦,食落果然唔錯,活赤貝幾新鮮。.炸物同卷物都同平時食到嘅差唔多,價錢合理。.特別一提係店員服務態度都好好😆推薦俾住元朗而又鐘意食日本嘢嘅你地呀🙆🏻‍♀️
元朗人留意啦!

首先必叫嘅係蔥吞拿魚腩薄脆($68)!!!
蔥吞拿魚腩蓉薄脆

好想encore呢個小食!!!
然後鰻魚飯($68)真係抵食之選!
蒲燒鰻魚飯

鰻魚肉嫩滑,重點係冇細刺😝

68蚊一份真係完全收貨😛
隔離枱見到我地盒鰻魚飯之後,都加單要份鰻魚飯拎走😂
我見隔離枱一次過叫好多款壽司,所以🍣係成大盤咁上😂

火炙壽司好食😋
活赤貝壽司係店員推薦,食落果然唔錯,活赤貝幾新鮮。
炸物同卷物都同平時食到嘅差唔多,價錢合理。

特別一提係店員服務態度都好好😆
推薦俾住元朗而又鐘意食日本嘢嘅你地呀🙆🏻‍♀️