2021-12-07 127 瀏覽
朋友食過呢間大讚性價比高再望望openrice d食評 差不多成千個笑臉 係應該要幫襯下既餐廳燈光係比較暗 但我覺得咁樣好舒服 加埋啲溫柔既音樂 好relex既感覺Menu樣樣野都好似好好味咁 又界啲每日限量吸引住左 嚴重選擇困難呀....😵‍💫😵‍💫😵‍💫心裡面打左幾千場仗先決定到食咩😂點左個set dinner 5 號香辣蟹肉手工闊麵伴溫泉蛋 比想像中多汁 香辣番茄味 紅噹噹一碟打卡好靚手工闊麵有蛋香味 口感好好 闊麵掛到好多汁 加埋啲蟹肉一齊食 好好味露唯一美中不足係隻溫泉蛋熟左少少 唔夠流心 晚餐另外包一碗餐湯同$33下既野飲餐湯係磨菇忌廉湯😍😍超多超多磨菇 係啖啖都係菇同菇 呢個價錢有碗咁樣質素既餐湯 我覺得係超值👍🏻👍🏻👍🏻飲品方便揀左橙汁 朱古力榛子窩夫配燒棉花糖係一上枱就睇到流哂口水🤤🤤無諗過原來一份有咁四大塊 真係可以當正餐食得飽窩夫上面有一片片既榛子朱古力 就好似將粒金莎溶左變成片狀咁 勁好味😋窩夫外脆內軟 甜度適中 配埋榛子朱古力 朱古力雪糕同少許cream呢個絕對係人間極品榛子朱古力味既必食之選!!Menu仲有好多野想食 下次一定要留肚試下其他口味😋
朋友食過呢間大讚性價比高

朱古力榛子窩夫配燒棉花糖
係一上枱就睇到流哂口水🤤🤤
無諗過原來一份有咁四大塊 真係可以當正餐食得飽
呢個絕對係人間極品
榛子朱古力味既必食之選!!

Menu仲有好多野想食 下次一定要留肚試下其他口味😋