之前行K11 Musea經過覺得餐廳外觀吸引,又係餐廳排行榜其中一間,再加上去過堅尼地城間Lex Coffee覺得唔差,所以都想試呢間。食物選擇唔多食物份量亦如預期中一樣的「細」...好!細!份!除左沙律偏向正常,但只係偏向,未到正常。大蝦意粉味啖,以為餐廳行健康主意;而卡邦尼意粉(其實係通心粉),或者我孤陋寡聞,咁既顏色都真係第一次見...同埋食落去,一度以為自己失去味蕾另外仲有叫Curator Style Pizza同香蒜橄欖油意粉,不過不失相都唔想影。飲品我哋冇叫佢好signature要食你錢既print coffee。凍朱古力:唔會差得去邊玫瑰樹莓卡布奇諾:有玫瑰味有咖啡味,可以試海鹽朱古力香蕉冰雪世界:唔係好飲到海鹽、香蕉等味,就..都係朱古力Espresso Martini:都飲到咖啡味同酒味,係ok好的總括,佢賺到錢唔係冇原因,食物level真係好低分,想問老闆呢個價錢對唔對得住d食材?細細碟加埋10%服務費,應該都係去咗d藝術品度。如果只係黎坐低飲杯野食件cake或者會好d,食正餐真心唔推,如果呢篇食評出到街,各位自己睇路

食物選擇唔多

烤蝦牛油果沙律
大蝦意粉
卡邦尼培根意粉

凍朱古力:唔會差得去邊
玫瑰樹莓卡布奇諾:有玫瑰味有咖啡味,可以試

2020-05-27