💸人均消費: $110-170🌿評分: 3/5🈶加一服務費之前上OpenRice見到呢間拉麵個裝修幾有feel幾似居酒屋🏮所以放咗工就嚟咗同🧸試下~ 店員服務態度唔錯✨但食物質素同性價比就差啲🥺➪ 小芝士牛丼 ($58)果然真係好小😂佢大概係平時麵豉湯碗大啲啲咁嘅份量🥲但都算滿嘅🥹睇圖都可以見到啲芝士係鋪滿面🧀鹹鹹香香咁~下面就係啲牛肉🐄都鋪滿哂飯面🍚重牛味但少韌🥺下面啲飯會有少少甜麵豉醬✨算係幾特別幾好食嘅配搭💛整體嚟講味道唔錯🌿但呢個價錢咁嘅份量就唔算好抵💸如果佢大碗少少(其實多啲飯我都會收貨,事關食完真係好空虛😂)➪ 炙牛拉麵 ($92)牛肉都有5塊左右🐄牛肉味都好重加埋啲黑椒都幾香口🔥肉質小韌不過尚可接受配料略少🥹湯底都算幾有豬骨味🐖🧸覺得個湯底濃度啱啱好👍🏻濃得嚟唔會太醎😋而份量方面叫做令你冇肚餓嘅感覺👻但同飽都有一斷距離🥺拉麵係屬於軟麵不過唔算好彈牙🥲➪ 燒牛舌 ($48)唔係食過牛舌好多次✨但個人覺得呢牛味都幾出😻加上都幾淋👍🏻有啲咬口,但唔會好韌🔥啲調味都落得適中唔會太重遮咗牛本身啲味~不過🧸覺得佢燒燶小小會再惹味啲🌿
💸人均消費: $110-170
🌿評分: 3/5
🈶加一服務費

小芝士牛丼

➪ 小芝士牛丼 ($58)
炙牛拉麵

➪ 炙牛拉麵 ($92)
燒牛舌

➪ 燒牛舌 ($48)
炙牛拉麵