2010-05-09 66 瀏覽
呢日有朋友生日 平平地試下呢間野點知 一肚火 d野食極少款,, 係d c子狗呀, 蟹柳果d廢奶野食有d好似好okay既海鮮 一碟38蚊!!我地緊係唔試la 之後見老細都有sell其他人 冇人肯要我地7個人 如果唔係出聲同佢講 就只係得一個爐 一個gas爐講左之後,, 老細個呀媽就好人想畀多個爐set好哂之後 老細先話唔畀 因為整到好大煙 幫我地轉左個hotpot仲話畀d秘製醬我地 初時都覺得ok 但原來只係佢求其溝出黎 個湯底完全冇味!!都算! 咁正題係石春燒烤 D石春勁易痴底 又多煙 抽風系統形同虛設 個FD食煙都食飽呢度冇飲品提供 畀你飲佢D野極難飲呀果D野飲 係果醬溝出黎的 又貴 跟本唔值15蚊呢個價環境: 好似無牌食肆咁 佢叫人開細d個火 擺明係怕d防火裝置sense到 佢應該未合符到消防條例的同埋d table 好dirty 好似冇清理過咁收費: 超唔抵 唔好畀68蚊任食昆左上去68蚊 + 12蚊醬料(完全唔值呢個價) + 加一 但你去到 通常會叫野飲,, 15蚊.. 我地7人 total 790蚊!! 唔抵.. 上到黎睇到d comment 原來咁差,, 收費方面不嬲都係昆

呢日有朋友生日 平平地試下呢間野
點知 一肚火

d野食極少款,, 係d c子狗呀, 蟹柳果d廢奶野食
有d好似好okay既海鮮 一碟38蚊!!
我地緊係唔試la
之後見老細都有sell其他人 冇人肯要

講左之後,, 老細個呀媽就好人想畀多個爐
仲話畀d秘製醬我地 初時都覺得ok
但原來只係佢求其溝出黎 個湯底完全冇味!!
都算!

擺明係怕d防火裝置sense到 佢應該未合符到消防條例的
同埋d table 好dirty 好似冇清理過咁

收費: 超唔抵 唔好畀68蚊任食昆左上去
68蚊 + 12蚊醬料(完全唔值呢個價) + 加一
但你去到 通常會叫野飲,, 15蚊..

我地7人 total 790蚊!!
唔抵..

上到黎睇到d comment 原來咁差,, 收費方面不嬲都係昆錢
所以大家唔好上去畀人昆!!

2010-05-08
生日