2020-10-22 164 瀏覽
#pb食在中環召喚Burger控🍔唔知大家身邊有冇一個好鍾意食burger嘅朋友呢🤪 我身邊有一個Buger super fans 但係我本身就麻麻地burger🙈 於是就睇下有咩地方又有好食嘅burger 又有其他嘢食 可以滿足哂我地兩個😆 結果發現呢間burger shop有burger有salad有pasta 真係好多選擇🤩.呢間Burger shop以快餐店形式 座位唔多🙈 除左burger 仲可以走包轉沙律 健康d🤭 Lunch套餐包一個小食同飲品 全部都係$100左右 都唔錯👍🏻🔹經典芝士漢堡套餐🍔朋友叫左呢個經典漢堡套餐配小食雞翼🤩 Burger入面都幾足料 而且蔬菜份量都幾多😋 塊漢堡煎得剛剛好 咬落都幾juicy🤩 小食雞翼兩隻都大大隻 岩哂雞翼控🤭🔹150g 安格斯西冷沙律套餐🥗(扮)健康嘅我就試呢個沙律套餐配芝士薯條🤪 佢雖然走左包 但係其他料都同正常burger餐一樣😋 沙律用左Italian dressing 酸酸地 幾開胃😍 特別要讚嘅係個安格斯西冷 食落好濃牛味 而且都幾多塊🤩.係附近番工嘅人想食Burger都可以試下呢間👍🏻 除左burger同salad
#pb食在中環
召喚Burger控🍔

🔹經典芝士漢堡套餐🍔

🔹150g 安格斯西冷沙律套餐🥗

係附近番工嘅人想食Burger都可以試下呢間👍🏻 除左burger同salad 佢仲有意粉提供嫁😋

La Casa Bistro
上環文咸東街2號地舖