2020-11-01 199 瀏覽
同咗親愛嘅母親大人試下食呢間 起初以為只係甜品好食 點知原來熟食嘅味道都唔錯 相信抹茶控嚟到更加鍾意🥰ᴹᵃᶜᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ $³²呢杯有驚喜🍵抹茶味好濃郁 苦中帶甘 啱哂matcha lover💚ᴹᵃᶜᶜʰᵃ ᵂᵃʳᵃᵇⁱ ᴹᵒᶜʰⁱ $³⁹飯後甜品就啱哂 份量啱啱好 加咗黑蜜又唔會覺得甜 而且抹茶蕨餅好煙韌 幾好食👍ᴮᵉᵉᶠ ˢᵘᵏⁱʸᵃᵏⁱ ˢᵉᵗ ᴹᵉᵃˡ $⁹⁸份牛肉壽喜燒定食一嚟到 就見到份量超多 有兩份前菜加一碗麵豉湯 仲配埋一隻温泉蛋 啲牛肉好入味 而且食極都好似仲有好多塊🤤如果唔夠仲可以免費加飯😂ᴹᵒᵐⁱʲⁱ⁻ᶜʰᵃʸᵃ ᴰᵉᵉᵖ ᶠʳⁱᵉᵈ ᴮᵉᵃⁿᶜᵘʳᵈ ⁽ᴷⁱᵗˢᵘⁿᵉ⁾ ᵁᵈᵒⁿ $⁷²佢地嘅腐皮烏冬幾唔錯😋腐皮好大塊 而且吸哂啲湯更入味 不過如果比較大食嘅話 就覺得份量少咗啲

ᴹᵃᶜᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ $³²
ᴹᵃᶜᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ