2024-04-09 95 瀏覽
餐廳環境尚算舒適,又無用餐時間上限,好適合傾偈聚會可惜服務一般,店員明顯經驗不足,明顯地我哋要分享食物,店員都唔識主動俾碟同額外餐具,食完嘅嘢都唔太主動收,通常都係下一道菜嚟,無位擺,我哋遞俾佢先識收。黑松露薯條,薯條炸過龍,又油又硬,成個薯條同黑松露冇任何關係,旁邊兜醬亦都冇黑松露味,只係普通沙律醬唔明點解咁簡單嘅食物,都可以差沙律算正常,但牛油果未夠熟,冇牛油果味封門柳乾柴,無咩肉味,上面條芥蘭都格格不入不,唔知做乜事煙三文魚明太子意粉,呢個係好食最滿意係呢個,不過份量真係好少成餐最離譜係呢個西班牙海鮮意大利飯,完全違反商品說明條例餐廳嘅圖片顯示應該係紅紅哋色嘅飯,平時食開嘅都應該係咁嘅顏色。但實質嚟到嘅意大利飯完全唔係嗰隻色,亦都唔係嗰種味,而且個飯本身都冇乜味,又乾,係我食過最難食嘅意大利飯旁邊啲海鮮亦都係全部無味,雪藏都唔緊要,起碼都俾啲調味,唔好咁Hea黑糖麻糬窩夫(全份),呢個好食嘅$98金粟天使牛角窩夫$82叫嘅時候無得揀半份定全份,冇特別問到究竟有幾多件,點知原來只有¼件,呢個價錢真係貴得離譜,如果知道得咁少,寧願叫多一份全份窩夫,呢個真係勁唔抵食唔推薦旺角地舖嚟講,
餐廳環境尚算舒適,又無用餐時間上限,好適合傾偈聚會
可惜
唔明點解咁簡單嘅食物,都可以差

沙律算正常,但牛油果未夠熟,冇牛油果味

封門柳乾柴,無咩肉味,上面條芥蘭都格格不入不,唔知做乜事

煙三文魚明太子意粉,呢個係好食
最滿意係呢個,不過份量真係好少

成餐最離譜係呢個西班牙海鮮意大利飯,完全違反商品說明條例

黑糖麻糬窩夫(全份),呢個好食嘅

金粟天使牛角窩夫$82
唔推薦

旺角地舖嚟講,呢個價格合理,但食物應該可以再做好少少