吓,話你知,我喺呢間食堂嘅菜單上試咗幾樣好正點嘅美食,攞嚟嗌一嗌口都唔信。首先個煙韌嘅菠蘿班蘭麻薯波,真係一啖咬落去,外層嘅菠蘿皮脆脆聲,響你耳邊都聽到佢「嘶嘶」作響。中間夾咗班蘭餡兜住朱古力粒,香滑得滯,多層次感覺一流!食落去想啲班蘭味道重啲都有得,而且麻薯波超彈牙,好似啖啖情啊噢!跟住,講下佢哋嘅月餅選擇。迷你台灣土鳳梨月餅,創新得嚟唔失傳統滋味,每一啖都酸酸甜甜,鳳梨香悠悠穿晒整間屋,又唔會過甜過膩,真係好得意噃!再者,鹹肉糭呢樣令我最震撼嘅節日食品,講真,啲鹹肉糭好過彈,一口咬落去肉香四溢,糯米好入味,係其中一款我哋嘅傳統食品,但佢哋可以整到咁新鮮多汁,有層次,一定要讚下👍!總括,呢間食堂絕對係搵食嘅好地方,又唔會話你一定要大把銅板,俾人一種好親民、正宗嘅食物享受。啲食物質素同別出心裁嘅味道,我保證食咗會想再嚟!🍍🥮🍘