餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

2024-04-26 74 瀏覽
啱啱星期日 我哋去左Green Waffle Diner 食埋lunch😋 呢間餐廳有埋開心兒童餐 而且仲有創意填紙 可以一路係度畫🎨咗1個兒童餐同兩個主食 仲要幾好食😳🧇新鮮水果配窩夫窩夫上配有多種新鮮生果🍓 賣相十分吸引🤩 呢個窩夫仲要係即叫即做😍 食落外脆內軟 牛油甘味勁香 仲好鬆化!Noah全部清晒🐟 Fish and Chips 啤酒脆漿銀鰽魚炸魚薯條我一向最愛經典嘅炸魚薯條😳 Green Waffle Diner呢款fish & chips 好特別🤩 用啤酒配脆漿炸嫩滑嘅銀鰽魚 炸到金黃色😍 食落脆卜卜 魚肉幼滑且鮮美🌭 費城牛肉芝士熱狗呢款熱狗係用原片牛肉燒熟 再配上芝士同洋蔥🧅 食落口感好豐富🤤 食落肉味香濃而且超足料!芝士嘅鹹香味加埋一絲絲嘅洋蔥 超有咬口 配埋醬料令成個配搭好出色!

🧇新鮮水果配窩夫

🐟 Fish and Chips 啤酒脆漿銀鰽魚炸魚薯條