餐廳: 南海一號
資訊:

2020-02-19 1615 瀏覽
噚晚同D friend 🥰上嚟飲嘢🍻,個view好靚超舒服👍,同埋間餐廳幾好😁,有個露台🍺可以飲吓嘢之後仲食埋飯,唔洗走來走去,最正係有Happy Hour👏👏飲咗兩杯白酒,由於天氣凍,我地入去餐廳食埋飯,待應話推出咗三個半價招牌菜,我地叫咗兩款試吓,半價極品蟹皇翅,堅多翅同埋好重蟹膏味超好味,另外半價龍蝦湯泡貴妃飯份量好多,可以3-4人食,有D粒粒脆好特別,好味道,另外仲叫咗金榜醬大蝦,隻蝦大到成隻碟,好誇張,好惹味,仲有個小饅頭點埋D汁 冰鎮鮑魚又係超低食,好有口感,三隻剛剛好,我地三個人哈哈!! 今晚非常開心滿足 好似又飲又食好低咁…
,堅多翅同埋好重蟹膏味超好味
,另外半價龍蝦湯泡貴妃飯份量好多
,可以3-4人食,有D粒粒脆好特別,好味道
,另外仲叫咗金榜醬大蝦,隻蝦大到成隻碟,好誇張,好惹味
,仲有個小饅頭點埋D汁
 冰鎮鮑魚又係超低食,好有口感,三隻剛剛好,我地三個人哈哈
!! 今晚非常開心滿足
好似又飲又食好低咁…
1981 瀏覽
極品蟹皇翅