同朋友慶生,就大家方便所以係尖沙咀度搵餐廳,上網睇到依一間評語幾好所以就早一星期訂位一齊去試吓依一間餐廳~餐廳位置都好方便,喺海港城對面所以都好易搵。去到餐廳,座位唔多,但係位置都唔會好迫,每一台都坐得幾舒服今次同朋友總共三個人,叫咗三樣菜再加一個甜品白酒忌廉煮藍青口 - 依個忌廉汁煮得好好食!啲青口好快就食晒,但係個汁我哋仲留返黎點薯條食西班牙黑毛豬串燒配甜番薯條 - 個黑毛豬真係好林,好好食!番薯條亦都係好脆!食唔停口呀蟹肉忌廉意粉 - 蟹肉同蟹子都好多,好岩我口味!最後慶生當然唔少得叫埋甜品~打電話嚟訂位嘅時候已經要求幫手寫生日字句係甜品碟上邊,店員會問你會唔會加$20有煙花蠟燭,今日我哋都加咗,效果都好靚呀朋友都好開心大家以後慶生都可以考慮呢間餐廳呀

今次同朋友總共三個人,叫咗三樣菜再加一個甜品

白酒忌廉煮藍青口

西班牙黑毛豬串燒配甜番薯條

忌廉蟹肉意粉

蟹肉忌廉意粉 - 蟹肉同蟹子都好多,好岩我口味!

大家以後慶生都可以考慮呢間餐廳呀

白酒忌廉煮藍青口