2020-04-11 148 瀏覽
前排朋友推介,話呢間黃店又好食又抵食,今日咁岩又係觀塘,決定嚟支持下。而家間舖抗疫有做promotion,部份精選食物有七折。入到去店內環境乾淨同闊落,侍應都好好服務,一坐低即刻斟左杯熱茶俾我哋。🍱刺身丼聽講呢間嘅刺身丼都幾出名,循例嗌一碗試吓。出到嚟比預想中大份,刺身食落去新鮮,啖啖肉,依家仲要做緊七折先$100鬆啲,好抵食。🍣卷物有見到OpenRice人哋影嗰啲卷物都好吸引,叫左一份黎試下。出到黎勁大份,面頭三文魚加埋天婦羅蝦同埋個醬汁mix埋一齊勁juicy,好食!🐟燒靖魚呢個係驚喜!平時喺街外食嘅燒靖魚都預左係急凍魚,會有少少乾乾地。但係呢個食到新鮮魚味同埋好Juicy,同埋唔知點解比起正常餐廳食要大條d。🍢燒雞軟骨正常餐廳水準。🍢明太子燒玉子呢個都好吸引。食落去有好濃郁嘅明太子香味,再加上芝士,同塊玉子好夾。食完呢餐好滿足,尤其是好耐都冇食過咁好食嘅卷物同埋燒靖魚。呢餐埋單都唔洗$400,好抵食。下次一定會再嚟幫襯。

而家間舖抗疫有做promotion,部份精選食物有七折。

🍱刺身
甜蝦角切魚生爆丼