2018-02-24 81 瀏覽
最近新年飯局非常之多! 但一般以中菜為主~又係時候搞搞新意思食下漢堡包~~ 如果要數最好食嘅漢堡包~ 在人妻心目中, 呢一間舖頭一定榜上有名! 首先佢坐落起大商場之中 !而且枱與枱之間~有足夠嘅空位! 就算一大班人聚會都唔會覺得迫夾首先店員會畀一張餐牌你~ 坐低慢慢睇完自己要食咩之後!根住就自己行去收銀處俾錢~ 最後就可以坐返埋位慢慢等食啦~如果係優惠時段~可以加三十蚊配套餐食咁就會多一份薯條同埋飲品!強烈建議大家配餐~因為食漢堡包點可以少咗汽水薯條首先軟殼蟹漢堡包!側邊嘅薯條新鮮而且熱辣辣,裏面食到豐富嘅薯仔肉~ 點茄汁一流!而軟殼蟹包包十分高身足料 而且炸得啱啱好,乾身唔厚粉 配埋蕃茄生菜同沙律醬起到一個平衡嘅作用!食落口唔會太油~ 而且個包唔會因為加咗蔬菜而濕立立! 值得一讚呢個包就巴閉啦!!! 我都有我成隻手咁高~ 本來我想一啖試下咬曬落去 但最後都畀我老公仔阻止咗~ 因為個包實在太大~佢驚我下巴甩骹~ 包包並唔係普通的 麵包,它有淡淡的甜味~漢堡肉在上檯嘅時候已經不斷有肉汁湧出來, 不但鮮嫩多汁而且有肉味, 足足有多過一蚊銀 打直咁厚 大菇嘅味道亦非常濃郁, 口感非常豐富!!
最近新年飯局非常之多! 但一般以中菜為主~

強烈建議大家配餐~因為食漢堡包點可以少咗汽水薯條

軟殼蟹漢堡

而且炸得啱啱好,乾身唔厚粉
值得一讚

蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡

呢個包就巴閉啦!!!
我都有我成隻手咁高~ 本來我想一啖試下咬曬落去
大菇嘅味道亦非常濃郁, 口感非常豐富!!!
鱈魚手指配他他醬

魚柳手指中的魚肉豐富彈牙, 而且熱辣辣
值得一叫
蜜糖雞翼

上枱時外脆內軟
而且表層有微微的辣味 ,非常惹味

因為配咗餐所以唔使加錢

呢一隻味超級市場唔係成日有~所以值得一試