2017-01-20 5259 瀏覽
距離上次寫呢度嘅食評已經一段時間。重要嘅事情寫在最前。以前呢度係星期日至六,一連七日都有宵夜自助餐食,我早幾日打電話去訂位嘅時候,職員同我講星期日同星期一都冇再做宵夜自助餐喇,為免大家唔知道呢個消息又冇電話訂位去到撲空,所以提一提大家。一如既往地,坐低先拎生蠔。縱然呢度宵夜嘅生蠔,用叉篤佢裙邊,裙邊係唔識縮嘅,之但係半夜三更,兩百零蚊有生蠔食,夫復何求呢?食落蠔味係夠嘅,但係就冇咗勁新鮮嗰啲蠔嘅爽脆口感。Movenpick 同 Dreyers 雪糕就梗係唔可以錯過啦。個人至愛 Movenpick 嘅雲呢嗱味同埋朱古力味。朱古力雪糕入面朱古力碎嘅脆,搭咪雲呢嗱雪糕入面雲呢嗱籽嘅香,溝埋嚟食真係一絕。燒豬仔骨唔一定次次去都有,但係就燒得外香内嫩,好多人都會一次食幾件㗎。
距離上次寫呢度嘅食評已經一段時間。

重要嘅事情寫在最前。

星期日同星期一都冇再做宵夜自助餐
生蠔
一如既往地,坐低先拎生蠔。

食落蠔味係夠嘅,但係就冇咗勁新鮮嗰啲蠔嘅爽脆口感。
燒豬仔骨

2017-01-19
$211 (宵夜)
用餐優惠
優惠券