2024-01-07 94 瀏覽
今次喺我第2次嚟到hoo韓國包車!環境佈置同燈光依然好有韓國夜晚大排檔feel🇰🇷 上次嚟呢度食咗部隊鍋同街頭魚糕串串鍋,今次決定試啲未食過嘅💪🏻 醬煮辣雞腳鍋 ⭐️⭐️⭐️⭐️我好似第1次喺香港韓國餐廳見到雞腳鍋~ 鍾意食雞腳嘅我哋諗都唔諗就話要試🤭 我哋兩個人只係嗌咗半份,估唔到都好多雞腳!個湯濃郁有少少辣,雞腳好入味,舐吓咬吓好過癮,如果雞腳再淋啲就更好👍🏻薯仔煎餅 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️平時我都係揀泡菜煎餅,今次朋友話想食薯仔煎餅,粉粉地嘅薯仔配QQ嘅煎餅,估唔到咁好食😯 原來自己一直錯過咗呢款韓國菜,下次再嚟必點!卜卜脆炒豬軟骨拼拳頭飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️雖然第1次嚟呢度都有叫呢樣,但今次忍唔住再encore!拳頭飯一粒粒好可愛,炒豬軟骨份量好多,而且好入味好有咬口,一啖豬軟骨一啖拳頭飯好滿足!建議加埋少少泡菜一齊食,味道更加豐富🐷芝士泡菜煎蛋卷 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️每次食韓國菜我都必點煎蛋卷,尤其鍾意加勁多芝士!呢度個煎蛋卷超厚,應該用咗好多隻蛋!煎蛋入面勁多芝士,面頭有沙律醬同茄汁,但因為配埋泡菜嘅關係,食落一啲都唔膩,不知不覺食晒成碟😝我見Menu而家新出晚市限定菜式 - 醬油蝦蟹四重奏,睇落好正好豐富!可惜

醬煮辣雞腳鍋 ⭐️⭐️⭐️⭐️

薯仔煎餅 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

卜卜脆炒豬軟骨拼拳頭飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️

芝士泡菜煎蛋卷 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

我見Menu而家新出晚市限定菜式 - 醬油蝦蟹四重奏,睇落好正好豐富!可惜我哋得2個人食唔晒,唯有下次再試!

醬煮辣雞腳鍋
薯仔煎餅