2023-04-23 124 瀏覽
之前淨係食刨冰🍧食唔落其他嘢,今次終於試埋bagel🥯今次喺入面嗌到三樣嘢,因為呢個係我嘅晚餐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)★"`'-.,,.-'`"-.,☆,.-`'`-.,,.-`'`★-.,,.-*🍧黑極 (黑芝麻豆腐)$98呀!呢個想食好耐了!!係芝麻味啊🥹漆黑的型格外表,內裡充滿驚喜啊!🖤黑芝麻刨冰上面鋪咗少少豆腐奶蓋同埋黑芝麻蛋卷,入面亦都有好多花生碎。🖤我同男朋友都係黑芝麻控,呢個刨冰真係由愛到內都完全充滿濃郁嘅黑芝麻味!!而且差唔多食到底,仲有黑芝麻雪糕🍦🖤如果佢嘅豆腐奶蓋可以再多啲,甚至入面都有就好了(●°u°●)​ 」呢個世界暫時最好食嘅刨冰,我覺得係泰國After You😆但香港就非甜姨姨莫屬了!🥯Oreo麻糬貝果 $68係麻糬啊!😍Bagel入面有成餅麻糬,同埋充滿Oreo碎。Oreo說同麻糬嗰種軟糯煙韌嘅口感係好夾,但呢款味同鹹鹹地嘅bagel其實唔係好夾🤔🤔下次都係試佢招牌芝士嗰啲bagel好似好啲🥤豆腐奶蓋紅茶配仙草 $38芝士奶蓋就飲過好多次,豆腐奶蓋真係從來未試過(*☻-☻*) 一上到枱急不及待試吓豆腐奶蓋係點。。佢就係有啲似厚實又綿滑版嘅豆腐花,是不錯👍但係覺得有少
之前淨係食刨冰🍧食唔落其他嘢,今次終於試埋bagel🥯

🍧黑極 (黑芝麻豆腐)$98

🥯Oreo麻糬貝果 $68

Oreo麻糬貝果

🥤豆腐奶蓋紅茶配仙草 $38

芝士奶蓋就飲過好多次,豆腐奶蓋真係從來未試過(*☻-☻*) 一上到枱急不及待試吓豆腐奶蓋係點。。佢就係有啲似厚實又綿滑版嘅豆腐花,是不錯👍但係覺得有少少甜,同埋份量可以再多啲。
本身飲品我嗌咗少甜,但仙草可能加咗好多糖漿,真係太甜🤔🤔所以下次可以試吓紅茶走甜。
豆腐奶蓋紅茶
豆腐奶蓋紅茶