餐廳: 麻辣風雲 (京都廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-04-04 1187 瀏覽
係!無錯!又係我啦🤣🤣🤣留意開我嘅人都知我成日去麻辣風雲就黎變左我嘅食堂🙈💕而家仲要轉返港島區返工 仲方便左我放工去食成日不斷係任何人面前推介麻辣風雲嘅我,最近推出新menu又點會唔去食🔥見佢地今次推出左個鴛鴦鍋同小龍蝦身為食麻辣風雲酸菜魚fan嘅我都係決定食太極鴛鴦魚下次先整返個小龍蝦食🦞今次個目標係要推俾屋企人就帶左佢地食最後係成功令佢地入坑‼️❣️太極鴛鴦魚 $388🥺🥺想食水煮魚 但又想食酸菜魚心思思揀唔到就不如叫呢個太極鴛鴦魚一款菜式可以滿足曬你兩個願望🥳同時間可以食到兩隻味呢度嘅酸菜魚永遠都係我嘅酸菜魚🏅湯汁永遠都係送飯一流🍚今次可以話係我第一次喺度食水煮魚配菜都多都應該唔洗點講味道麻辣鮮香 好啱鍾意食辣嘅朋友仔嗰份先香味又係會令你想keep住食唔停🥰❣️炸饅頭 $58又叫左炸饅頭啦我諗應該都唔洗多講🤪大家都知我食麻辣風雲必定點嘅菜式永遠都係咁好食👀外皮永遠都係炸到咁酥脆❣️麻辣拼盤 $128食咁多次麻辣風雲都係第一次叫麻辣拼盤有一份同半份可以選擇😽🙌🏼叫咗咁大盆太極鴛鴦魚都係叫返份細嘅拼盤食呢個拼盤可以同friend開心share食✌🏼✌🏼但其實半份嘅份量都好多真係想像唔到一份個
係!無錯!又係我啦🤣🤣🤣
留意開我嘅人都知我成日去麻辣風雲
就黎變左我嘅食堂🙈💕
而家仲要轉返港島區返工 仲方便左我放工去食
成日不斷係任何人面前推介麻辣風雲嘅我,
最近推出新menu又點會唔去食🔥
見佢地今次推出左個鴛鴦鍋同小龍蝦