2018-11-15 394 瀏覽
秋風起,當然係時候同朋友去食燒肉啦!今次就黎到呢間,熊本日式燒肉食放題!行到熱熱地飲罐野先!見到呢個包裝好似幾型所以拎咗!應該冇伏因為荔枝味!果然好飲,如果唔想飲呢個都有其他選擇架!like 一like 佢地Facebook 仲會送一個海鮮鍋!4個人就有4隻龍蝦!都幾足料架d 海鮮!下面有d奶白色嘅湯幾鮮甜主角肉肉黎啦!呢一板係 A5和牛+最尾尾果d鹿兒島五花肉!見唔見d雪花,好想快d食咗佢地!放大比大家睇!提提大家如果想食埋A5和牛同鹿兒島五花肉係要+多38蚊升級架!燒啦燒啦又黎多板肉,第唔知幾多板肉!正 好多部位可以食,同埋我幾鐘意佢冇咩點醃d肉,先可以食到肉嘅鮮味,當然都會有 一d d 係醃過!都好味架仲有得燒海鮮!個人特別推介蠔,真心好新鮮又大隻,燒完食都覺得口感好豐富好飽滿!蝦都唔錯架!呢個係明太子雞翼!除咗燒肉仲有其他即食嘅野架例如魚生!正呀!最最最最最推介甜蝦!熱食就有芝士炸雞飯!好味好味,不過覺得有d d 膩 要大家一齊share食先得!仲有炸帶子同薯蓉!都好正!炸帶子熱辣辣!又脆薯蓉加埋個汁幾正!最後仲包每人一杯Haagen Dazs 呀!都幾低呀!咁多野食!而且食到
A5和牛+鹿兒島五花肉
A5和牛
燒啦燒啦
一板肉
蝦+蠔
呢個係明太子雞翼!

除咗燒肉仲有其他即食嘅野架例如魚生!
魚生
正呀!最最最最最推介甜蝦!

芝士炸雞飯
炸帶子+薯蓉
雪糕一杯
最後仲包每人一杯Haagen Dazs 呀!都幾低呀!咁多野食!而且食到A5和牛啊⋯⋯正
開心
A5和牛+鹿兒島五花肉