老實,我真係唔係好想去小王,飲品麻麻地,麵又麻麻地。不過真係唔想等位,又走左入去啦今次同婆婆一齊去食,原來我地食過咁多次,婆婆係未黎過架喎。諗下都唔奇既,因為小王從來都唔係我地既首選,基本每次都係唔想等位,又唔想中伏先會去食。同婆婆一齊,佢當然又係唔會叫熱門既野架啦。果杯咁既鮮果茶,就係橙汁加茶,再放D生果,個人就覺得唔好飲啦,連婆婆都覺得麻麻,真係飲水好過囉。另一杯奶茶就冇乜點。鹽酥雞同牛肉麵,因為同婆婆一齊,所以我同佢可以Share一個麵,又可以加小食咁。今次係第一次叫鹽酥雞小食,其實,如果平時個鹽酥雞麵係依D雞粒就好囉。佢果D雞扒真係太大塊,或者應該話,佢D雞扒如果可以切細塊D就好囉。另一個牛肉麵同炸蝦卷,炸蝦卷我覺得好一般,個人黎講唔會再叫囉。總括黎講,小王其實唔難食既,不過比佢好的實在太多。但唔想等位,小王100%係一個好選擇。

飲品

牛肉麵加鹽酥雞