2018-06-15 93 瀏覽
星期一放工同屋企人出街食晚飯,去咗觀塘時運工業大廈嘅Go Inside Kitchen 食西餐。地點唔算極貼近地鐵站,不過行幾步路就到,而樓下亦有好多巴士站,都算幾方便。室內環境優雅, 感覺舒適。晚餐有set dinner 亦有散叫,任君選擇。今晚大家決定散叫,先嚟一個頭盤焗芝士肉醬香脆薯條 ($68)。芝士肉醬滿滿嘅舖在薯條上面,雖然犧牲咗薯條嘅香脆,但肉醬同芝士嘅香絕對無可抗拒。墨魚汁鮮蝦意大利飯($148) 係要同熟人先可以食,畢竟會食到雙唇污捽捽,唔係人人接受到。意大利飯配洋蔥令口感爽一些,整個味道亦調得夠香。鮮蝦亦係爽口。最後點個甜品作結,揀取藍莓芝士餅($38) 。初初以為是一整件三角型的批狀,誰知原來是很的骰三個立方,造型係可愛路線。味道不過不失,唔會好重芝士味,適合想食芝士蛋糕但又好怕奶騷味的食客。每台都有清水一支任飲,亦都係咁,所以無額外叫飲品。

室內環境優雅, 感覺舒適。

晚餐有set dinner 亦有散叫,任君選擇。

焗芝士肉醬香脆薯條

墨魚汁鮮蝦意大利飯

藍莓芝士餅

每台都有清水一支任飲,亦都係咁,所以無額外叫飲品。
2018-06-11
焗芝士肉醬香脆薯條