2018-08-22 287 瀏覽
約左個fd,交收手信,順便食個午餐。。。。荳子第1次食,上網睇,要去將軍澳店,話係分店中最好的叫左2個餐黃金蟹肉意大利粉。咖啡有大大個蟹蓋,但無野食的,d蟹肉係拆好左放係意粉面,有少少鹹蛋黃,要自己撈黎食。我夾食左1啖試,未撈均勻。。得忌廉味,無咩特別,之後撈好再食,有少少蛋黃香,如果係鹹蛋黃的fans,一定會好失望咖啡就正正常常中式片皮鴨蒸包,伴薯條沙律。蜂蜜檸檬個包係好食好多,首先鴨肉好多,加左甜醬,配上蒸包,加上有菜夾埋一齊,真係好似食緊平時的片皮鴨。。。由於我係鴨肉fans.但平時食片皮鴨好大份,要約多幾個人一齊食,但e個包一人份,可以得閒黎食下,解下片皮鴨癮🤣🤣🤣個薯條都要讚下,粗身薯條,外脆內軟,好味👍🏻d侍應都要讚,因為一入門口就有條石仔路,我心急行入去搵fd,係我準備行入舖,侍應已經提我要小心行,唔好整親👍🏻👍🏻總括: 為左個包,我會再黎,但意粉就免啦,可以試過另一款
約左個fd,交收手信,順便食個午餐

。。。。荳子

第1次食,上網睇,要去將軍澳店,話係分店中最好的

叫左2個餐

黃金蟹肉意大利粉。咖啡

咖啡就正正常常

中式片皮鴨蒸包,伴薯條沙律。蜂蜜檸檬
個薯條都要讚下,粗身薯條,外脆內軟,好味👍🏻

總括: 為左個包,我會再黎,但意粉就免啦,可以試過另一款
黃金蟹肉意粉
片皮鴨蒸包