2022-10-13 17 瀏覽
發覺疫情真係一段時間冇出去食好西,今日特地去到有不夜城之稱的旺角,試下幾出名既辛安東元祖奶奶雞。出面有個打卡位置好多愛情鎖,可以紀念情侶或者朋友家人的愛,裝修比較韓國風格,水泥牆啡色枱面,配襯啡色嘅吊燈,非常有風味!座位寬闊唔逼近呢度呢間店一定會想試下佢嘅出名既雞肉,首先叫左個雪梨糖水潤潤喉,賣相好簡單但係打卡影相都唔錯,糖水有小小鹹嘅味道,甜同鹹味道撞擊埋一齊,充滿刺激感!另外再叫咗個另外再叫咗個和風八爪魚配青瓜粒,味道清新,八爪魚鮮香味十足,青瓜清新爽口!必叫必叫一定係呢個蟹肉餅,入面充滿蟹肉,份量十足,香脆可口!仲有秘製醬汁雞肉,十分惹味可口,食到唔想停呀!配上沙拉醬更加多重口感!最後叫左杯密瓜梳打一齊飲一齊食!清香薄荷感覺唔會太甜!地址係旺角白布街,地舖黎!容易搵,快d去食啦!

呢度呢間店一定會想試下佢嘅出名既雞肉,

地址係旺角白布街,地舖黎!容易搵,快d去食啦!