2020-10-20 39 瀏覽
經典安格斯芝士漢堡餐(套餐價: $98)麵包好鬆軟,塊漢堡好厚身好juicy🤤除咗塊漢堡之外,配料仲有芝士、蕃茄、生菜,其實就係經典漢堡包嘅配料🤣 佢嘅芝士份量好多,一路食一路拉絲😋🧀 加埋個醬食落味道好夾,不過肉汁同埋醬汁都好多,好容易食到成手都係😆我仲加咗$48轉Milkshake😍 呢間餐廳嘅milkshake加左movenpick雪糕整🤤店員仲幫我係面加左啲caramel,無得輸啦🤰🏻芝士薯條(跟餐)芝士醬同薯條係分開上,咁樣薯條就冇咁容易變淋~薯條係即叫即炸,上枱仲係熱辣辣架🤩 個醬係比較杰身嗰種,都幾香濃,食完即刻覺得肥咗幾公斤🙈大啡菇合桃芝士漢堡餐(套餐價: $98)唔想咁Heavy食呢個餐就啱晒!麵包同樣好軟熟,個落好juicy!咬落去啲菇嘅水份即刻標晒出黎💦平時好少見包入面會加合桃,但出奇地有幾夾,仲豐富左成個包嘅口感添😋 好鍾意呢個包!食完一啲罪惡感都冇🥳香脆雞翼(跟餐)同樣都係即叫即炸,外皮炸到好香脆😍,已經唔係即刻食,但擺左陣咬起上黎仲係,雞肉都幾嫩、滑,得兩隻真係唔係幾夠喉🤪 -La Casa Bistro (上環)📍 上環文咸東街2號地舖抵食指數:😚😚😚😚/
經典安格斯芝士漢堡餐(套餐價: $98)

芝士薯條(跟餐)

大啡菇合桃芝士漢堡餐(套餐價: $98)

香脆雞翼(跟餐)
La Casa Bistro (上環)
📍 上環文咸東街2號地舖

抵食指數:😚😚😚😚/5