2019-07-17 95 瀏覽
河內大娘@TST食物❤️❤️❤️❤️整體食物樣樣都好食,最鍾意係個炸魚皮之後粉卷😋黃金炸魚皮❤️❤️❤️❤️❤️其實係鹹蛋黃炸魚皮,好好味啱啱炸起非常脆香茅煮大蜆❤️❤️❤️啲襯好大隻,叫沙百蜆,唔錯皇牌火車頭❤️❤️❤️要得火車頭,當然係成碗都係牛嘅嘢,味道唔錯,湯底OK。雞絲米紙卷❤️❤️❤️❤️聽講係自己手撕,味道唔錯。蓮子龍眼冰❤️❤️❤️清清地,幾好味。紅豆冰❤️❤️❤️❤️奶味幾重,好香,紅豆用咗印度紅腰豆,幾特別。份量❤️❤️❤️夠飽,細食嘅話我宜家呢個份量其實可以三個人都夠飽。環境❤️❤️❤️環境普通左少少,冇乜嘢特色,純綷為咗食嘢。服務❤️❤️❤️❤️幾好禮貌,職員有間唔中介紹下佢哋嘅嘢食來源,又會問下我覺得啲嘢好唔好食,幾親切。價格❤️❤️唔算好貴,食物整體味道都可以,但如果個裝修再好少少,就會覺得性價比高啲。要加一嘅,加完之後人均消費HKD$211。#河內大娘 #河內大娘越南餐廳 #tstfoodie #tstfood #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoods #hkfoodieblogger #hkfoodig #hkfoodlover #foodiehk #hkfoodieyiki
河內大娘@TST

食物❤️❤️❤️❤️
整體食物樣樣都好食,最鍾意係個炸魚皮之後粉卷😋
黃金炸魚皮❤️❤️❤️❤️❤️
其實係鹹蛋黃炸魚皮,好好味啱啱炸起非常脆
香茅煮大蜆❤️❤️❤️
啲襯好大隻,叫沙百蜆,唔錯
皇牌火車頭❤️❤️❤️
要得火車頭,當然係成碗都係牛嘅嘢,味道唔錯,湯底OK。
雞絲米紙卷❤️❤️❤️❤️
聽講係自己手撕,味道唔錯。
蓮子龍眼冰❤️❤️❤️
清清地,幾好味。
紅豆冰❤️❤️❤️❤️
奶味幾重,好香,紅豆用咗印度紅腰豆,幾特別。

份量❤️❤️❤️
夠飽,細食嘅話我宜家呢個份量其實可以三個人都夠飽。

環境❤️❤️❤️
環境普通左少少,冇乜嘢特色,純綷為咗食嘢。

服務❤️❤️❤️❤️

價格❤️❤️
要加一嘅,加完之後人均消費HKD$211。

黃金炸魚皮
香茅煮大蜆