餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

2022-11-28 693 瀏覽
瞓醒突然想食自助餐,雖則係平日但要搵間有位嘅自助餐一啲都唔易🤦🏾‍♂️ 最終依間沙田凱悅有位即Book. 十二點食到三點,我自己就十二點半先去到,去到竟然半個場係空嘅,心諗係咪太耐冇食過中左伏🤔半個鐘後,放飯時間就爆滿。先講回本位凍海鮮,酒店好細心螺肉同元貝起哂殼,有海水味新鮮冇得彈。長腳蟹就差啲,冇味乾身,感覺上係隔夜自助晚餐食剩,收乾哂水,同埋比較偏細仔。燒味係凱悅嘅招牌貨,專登叫師傅砍隻鴨腿試吓,正正常常,唔算太鞋口。叉燒就推薦嘅好香好食。個塊西冷出其地白身,好咸唔好食。沙律菜好新鮮好多凍盤可以選擇。甜品🍮都算多,自己就試左幾款,除左葡撻外其餘都麻麻地總結,兩個人加埋85折都要四百蚊位,食完明白點解會即日有位,好嘅係佢泊車有四個鐘可以慢慢食。

沙律菜好新鮮好多凍盤可以選擇。

甜品🍮都算多,自己就試左幾款,除左葡撻外其餘都麻麻地