2023-12-23 514 瀏覽
隱藏喺友邦廣場外圍嗰圈店裡面🤔大大只老虎霓虹燈喺門口非常吸睛🌝🍢燒物嚟居酒屋梗系要食燒物啦😆送酒一流,每款都系當住面即燒即上,新鮮熱辣原汁原味🤤唔使再另外點醬料都已經好好食,火候控制得精准💪🏻安格斯牛柳外表熱辣辣,內里仲保留著鮮嫩多汁🤤鵪鶉蛋紫蘇墨魚球真·不愧系推薦餐品,十分特別😋流心芝士年糕俾咗我驚喜,建議臨走前先點,作為甜品為呢晚劃一個完美嘅句號🤣🦪時令怪物就個擺盤上嚟已經讓人垂延欲滴🤤生蠔帶有鮮美嘅海洋味道,加上檸檬汁,口感清甜鮮嫩多汁🤩🍚塩汁薄切牛舌丼牛舌丼嘅份量十分慷慨,讓人感到滿足和飽足🤤大量嘅牛舌肉鋪滿成碗米飯,無論視覺定系份量都超級豐盛🤩每一啖都能品嘗到牛舌嘅鮮嫩與豐滿,讓人感到非常滿足。🍶清酒煮蜆清酒嘅香氣融入蜆嘅肉汁中,每只都漲卜卜咁樣,每啖落去都感受到鮮甜香醇,食完仲覺得意猶未盡🤤遇到特別嘅仲會介紹食法,十分貼心☺無論喺味道定系服務方面絕對好有心思,好有日式居酒屋嘅感覺,氛圍輕鬆舒服,收工過嚟和朋友小聚一下放松心情😍 除咗固定餐牌,仲會有手寫精選推薦哦😉

🍢燒物

🦪時令怪物