Hidden Gem!🇮🇳好地道既印度菜 係印度式茶餐廳既感覺😆同我之前係尖沙咀食過既親民價印度菜好似! 老闆係居港多年既印度人 好熱情😆員工都係印度人~但個日人流唔多有d冷清🥺希望多d人認識呢間小店支持下啦🥳老闆超好 一坐底冇耐就送上4隻生蠔🦪仲要黎自日本!冇諗過食印度菜點解冇啦啦有生蠔😂可惜我唔食生蠔🤥朋友啪晒😂佢話好好食 我都睇得出好新鮮😆之後又送上小食 有咖喱角 胡椒脆片 炸雜菜😚咖喱角少少辣 點薄荷辣汁/酸梅汁好惹味 略嫌皮有dd厚🙈☕️𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐚𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚 $29拉茶本身冇甜味 自己落糖調節甜度 香料味好出 口感滑身 再厚身少少/多d奶味就好啦😬茶壺可以倒到兩大杯!🫖🥭𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐋𝐚𝐬𝐬𝐢 $36酸奶味出 夠酸!!唔會太甜👍🏻芒果味自然~食辣野飲呢個正🥰🧆𝐏𝐚𝐧𝐢 𝐏𝐮𝐫𝐢 $88第2次食呢個印度street food✌🏻脆球入面係薯仔洋蔥蓉 鹹鹹辣辣 倒滿酸汁再成粒放入口😝我覺得甜番少少/加d紅桑子會再多d層次 同埋我麻麻地酸汁入面有生蔥味🙈🥘𝐑𝐨𝐠𝐚𝐧 𝐉𝐨𝐬𝐡🐑 $96羊肉煮到好腍 羊羶味岩岩好☺️ Menu比左一隻辣椒🌶️我覺得唔算辣😆醬汁送naan一流💫

☕️𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐚𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚 $29

🥭𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐋𝐚𝐬𝐬𝐢 $36
酸奶味出 夠酸!!唔會太甜👍🏻芒果味自然~食辣野飲呢個正🥰
🧆𝐏𝐚𝐧𝐢 𝐏𝐮𝐫𝐢 $88
Rogan  josh
🥘𝐑𝐨𝐠𝐚𝐧 𝐉𝐨𝐬𝐡🐑 $96
羊肉煮到好腍 羊羶味岩岩好☺️ Menu比左一隻辣椒🌶️我覺得唔算辣😆醬汁送naan一流💫老闆仲比多碗印度米飯🍚話送咖喱好正😆平時麻麻地印度米 但呢度煮得幾好 粒粒分明又唔會太乾👍🏻
Chicken  saag
🥬𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐒𝐚𝐚𝐠🐔 $98
波菜汁好香濃 呢個完全唔辣 會鹹少少🤏🏻雞肉嫩滑🤤都係用黎送naan/飯😙
R
Cheese  naan
🧀𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐍𝐚𝐚𝐧🥠 $36
厚身軟熟 中間既芝士煙煙韌韌😚點咖喱一流☺️不過所有cheese naan都係要趁熱食!!凍左芝士就會變硬😣
Rice  pudding  with  cheese  ball
🍨𝐑𝐢𝐜𝐞 𝐏𝐮𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐚𝐥𝐥
食到最後已經好飽😂老闆仲送甜品我地食🤰🏻暖暖地既甜米粥 煙煙韌韌 上面係一粒好甜既芝士麵團波(?)我覺得都係太甜 之前都食過幾次印度甜品都唔係幾岩我🙈
Rogan  josh
Chicken  saag