2023-05-15 1110 瀏覽
約咗個朋友食晚飯,由佢推薦咗幾間半價餐廳揀咗依間位於旺角市中心評價最高嘅意大利餐廳由於半價優惠,所以不能同時間享受店內其他套餐優惠加入在已經由侍應送上餐前香草麵包,配以橄欖油同香醋,麵包鬆軟可口,香草味濃郁,單吃已經好好吃🤤,反而我唔太欣賞配搭醋同埋橄欖油嘅味道‼️招牌拼盤,應該係炸物拼盤,入邊有2隻軟殼蟹、魷魚同埋芝士薯條炸物熱辣辣,香脆可口最啱配以啤酒,唔會唔好吃,驚喜係入面仲有炸嘅蔬菜(紅椒同脆肉瓜),第一次吃炸蔬菜,多汁,正‼️另外嗌咗個千層麵,可惜唔記得影相去味道中規中矩,份量足以兩個女仔食‼️當初揀呢間餐廳就係比Signature Tiramisù 吸引左我係勁鍾意吃宜隻義大利提拉米蘇芝士蛋糕如果餐牌有得揀我都一定會嗌個種不過可惜,今次嘅蛋糕無驚艷嘅感覺,覺得就試過一次就可以,蛋糕手指餅浸得太淋又欠咗啲啲酒味,可以話係入口即化。cream cheese尚算軟滑 甜絲絲的奶油絲毫不滑膩 合格
約咗個朋友食晚飯,由佢推薦咗幾間半價餐廳
揀咗依間位於旺角市中心評價最高嘅意大利餐廳

由於半價優惠,所以不能同時間享受店內其他套餐優惠

‼️另外嗌咗個千層麵,可惜唔記得影相去
味道中規中矩,份量足以兩個女仔食

我係勁鍾意吃宜隻義大利提拉米蘇芝士蛋糕
如果餐牌有得揀我都一定會嗌個種