星期日去銅鑼灣行街街,到lunch時間找到這間燒肉店,睇個餐牌已經吸引左我同朋友入去🤤🤤 套餐既肉類全都係牛呀🐮亦有刺身、海鮮、三文魚味噌湯及燒鬼飯店内空間挺寬廣,每張枱都設有獨立既抽煙系統,盡量避免油煙過多既情況。食飽飽後都唔覺好大油煙呀!由右至左:燒肉醬、海鹽醬、檸檬汁、刺身豉油果海鹽醬同檸檬汁好特別,檸檬味🍋好出🔸Set A 五品燒肉盛合 $198►泡菜豆腐、美國牛肉拼盤🐮(牛小排、封門柳、牛肩胛肉眼、牛板腱、牛舌)、越南虎蝦、三文魚刺身、三文魚味噌湯及燒鬼飯牛肉雖然不是和牛,但也很好味牛味也很濃烈🐮而且也有5個牛🐮既位置,個牛舌勁咬口好好味呀😆三文魚色澤好新鮮,有5塊!🔸Set C 大滿足 $398 ►泡菜豆腐、鹿兒島A4和牛拼盤(A4牛小排+A4牛横隔肌+A4牛腹脅+A4牛胸腹+牛舌)、海鮮船🦞(越南虎蝦、帆立貝、鮑魚、青龍蝦)、三點刺身🍣(三文魚、帶子、甜蝦)、三文魚味噌湯及燒鬼飯呢個係鹿兒島A4和牛套餐🤩 和牛不愧為和牛呀,個油脂分佈平均,色澤好粉嫩,肉質鮮甜而牛味也慢慢湧出來。會有張紙仔寫咗是牛那一個位置,可以令我知道係咩位。海鮮船既海鮮每件都好新鮮,好彈呀!刺身

由右至左:燒肉醬、海鹽醬、檸檬汁、刺身豉油
果海鹽醬同檸檬汁好特別,檸檬味🍋好出

🔸Set A 五品燒肉盛合 $198

三文魚色澤好新鮮,有5塊!

🔸Set C 大滿足 $398

海鮮船既海鮮每件都好新鮮,好彈呀!

刺身既帶子好肥美,好肥美同有三文魚子😆

►三文魚味噌湯
呢個味噌湯唔會好咸,入面有三文魚、白蘿蔔和一些蔬菜👍🏽

►燒鬼飯
呢個並唔係一般嘅紫菜飯😏 係有埋牛柳粒🐮以為得依兩樣嘢太天真啦🙈 紫菜既下面原來係有一隻温泉蛋🥚好驚喜呀🤩